6 tipů, co dělat s dětmi o Vánočních prázdninách 2022

6 tipů, co dělat s dětmi o Vánočních prázdninách 2022

 

Vánoční prázdniny jsou něco, na co se těší každé dítě. Dárky pod stromečkem, pohádky, cukroví, a především čas strávený s rodiči, kteří mají konečně volno v práci. Vánoce jsou sice časem odpočinku, ale byla by škoda celé prázdniny jen proležet s dětmi na gauči, a proto je fajn udělat si na svátky nějaký plán aktivit.

Bridge Academy Vám proto přináší 5 tipů, co podniknout s dětmi o Vánočních prázdninách:

1. Sportovní aktivity

Vánoční období je ideální na zimní sporty. Bruslení na stadionu či zamrzlém jezeře nikdy není špatný nápad, naopak je to jedna z nejhezčích rodinných aktivit, kterou můžete s dětmi podniknout. To stejné platí o lyžování, či sáňkování. Pohyb na čerstvém vzduchu dětem prospěje a Vy můžete shodit to, co jste o svátcích přibrali.

 

sportovní aktivity o Vánocích

 

2. Vánoční trhy či besídka

Jděte si s dětmi užít trochu té Vánoční atmosféry na Vánoční trhy ve vašem městě. Kupte jim i sobě něco dobrého k jídlu a trhy můžete spojit i s nákupy v obchodním domě, kde bude spousta povánočních výprodejů.

 

vánoční trhy bridge academy

 

3. Vytvořte si rodinné album

V dnešní digitální době, kdy je zvykem mít fotky uložené v telefonu, se úplně zapomíná na kouzlo jménem fotoalbum. Tvorba takového rodinného fotoalba může být opravdu zábava. Můžete si pořídit dokonce speciální polaroid, který Vám fotky rovnou vytiskne a vy je tak můžete rovnou nalepit do alba. Vytvoříte si tak krásnou vzpomínku, na kterou nikdo jen tak nezapomene.

 

Rodinné album - Bridge Academy

 

4. Výlet do Aquaparku

Pokud počasí zimním sportům zrovna nepřeje, můžete si udělat rodinný výlet někam do aquaparku. Děti se vyblbnou na vodních atrakcích a vy si užijete zasloužený wellness.

 

výlet do aquaparku 2022 - Bridge Academy

 

5. Uvařte si něco dobrého

Když se do vaření pustí celá rodina, může to skončit opravdu zábavně. Najděte si nějaký speciální recept a pusťte se do toho! Nezapomeňte vše zdokumentovat a následně přidat do rodinného alba, které jste si předem vytvořili.

 

Vaření o Vánocích - Bridge Academy

 

6. Online kroužky

Bohužel se občas stává, že nám plány nevyjdou tak, jak si přejeme. Pokud Vám nevyšla dovolená v práci a musíte nechat děti doma, měli byste se ujistit, že budou dělat alespoň něco zábavného. K tomuto Vám dobře poslouží online kroužky, kde se děti vzdělávají se skupinkou kamarádů pomocí her, které je baví.

 

Online kroužky - Bridge Academy

 

Pokud už máte Vánoční program vymyšlený, dejte nám ho vědět na našem Instagramu, či Facebooku. A pokud jsme Vám s vymýšlením aktivit pomohli, označte Bridge Academy ve Vašich Vánočních příspěvcích!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.