13 Zábavných letních aktivit pro Vaše děti

13 Zábavných letních aktivit pro Vaše děti

Jízda na kole

Vezměte své děti na zábavnou jízdu na kole. Můžete klidně jet na krátkou vyjížďku v okolí vašeho domova, anebo pokud jsou vaše děti starší, vezměte je na cyklostezku. Cestou se zastavte na zmrzlinu a máte vystaráno. A samozřejmě, nezapomeňte s sebou vzít vodu a nějaké občerstvení.

Vodní hrátky

I v malém bazénku se dá dělat spousta věcí, můžete chytat rybičky, pouštět lodičky a zároveň se děti i osvěží.

Vyrobte vlastní mýdlovou skluzavku.

K výrobě vám bude stačit nějaká větší plastová plachta a mýdlová voda. Položte plachtu tak, aby se po ní dalo klouzat (např.  z mírného kopce) a zábava může začít. To je teprve legrace!

Udělejte domácí zmrzlinu

Na světě není dítě (nebo rodič), které by odmítlo zmrzlinu v horkém letním dni. Jedná se o skvělou dětskou aktivitu, do které se zapojí i rodiče. 

Vytvořte opičí dráhu

Dráhu je možno vytvořit uvnitř nebo venku, dle vlastního uvážení. Můžete například použít stůl po podlézání, krabici pro přeskakování ale také můžete použít i například švihadlo, balón apod.

Honba za pokladem

Udělejte vlastní poklad plný oblíbeného ovoce a sladkostí, schovejte ho na ne na první pohled viditelné místo, dejte dětem indicie a honba může začít!

Uspořádejte piknik v místním parku nebo na zahradě

Zavolejte známým ať přivedou své ratolesti do parku a cestou nakoupí pár dobrot. Setkání dětí na pikniku v místním parku může být zábavnou skupinovou aktivitou. Jen se ujistěte, že najdete nějaký stín!

Pozorujte hvězdy

Připravte pár přikrývek, lehněte si na zahradu a dívejte se na hvězdy. Ukažte svým dětem, jak najít Orionův pás a mnoho dalších hvězd.

Dětské vzdělávací kroužky

Pokud Vaše děti chtějí zůstat doma, žádný problém – zvyšte jejich mozkovou kapacitu a zvědavost s těmito zajimavými vzdělávacími kroužky pro děti!

Příměstské kempy 

Vaše dítě na kempu zažije týden plný stavění, programování, týmové spolupráce, tvoření videí a mnoho dalšího! V týmu s 2 - 4 dalšími kamarády bude prostřednicvím Minecraftu řešit problémy a výzvy reálného světa. Pro děti od 7 do 15 let.

Nejkvalitnější technicky zaměřené příměstské kempy v ČR již od roku 2018 najdete zde.

 

Postavte si pevnost nebo stan

Během dopoledne postavte dětem pevnost například spojením dvou postelí, zahalte je přikrývkami nebo prostěradly a pusťte si film. Děti si budou užívat pevnost a vy si můžete na chvíli odpočinout.

Hrajte si na schovávanou ve tmě

Obyčejná schovávaná ve dne už moc děti nebaví. Proto zkuste vyzkoušet schovávanou ve tmě.  Zatemněte okna, zhasněte světla a hra může začít. Určitě je to skvělá zábava!

Hrajte společně puzzle

Kupte puzzle pro správnou věkovou kategorii, protože existují specifické úrovně obtížnosti. Můžete strávit skvělý čas se svými dětmi a naučit je ke spolupráci v týmu (pokud se k nim přidáte i vy).



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.