4 dárky pro děti s Minecraft tématikou, které si zamilují

4 dárky pro děti s Minecraft tématikou, které si zamilují

 

Existuje jen málo her s tak trvalým odkazem jako Minecraft. Navzdory tomu, že hra vypadá jako kostičkovaná hra s nízkou grafikou, Minecraft od roku 2011 uchvacuje představivost dětí po celém světě a stal se jednou z nejoblíbenějších her všech dob.

 

A právě proto jsou dárky ke hře Minecraft pro děti tak skvělou volbou!

 

Oblíbené dárky Minecraft pro děti

Minecraft se jako hra silně opírá o kreativitu a personalizaci a mnoho dárků v tomto průvodci tato témata rozvíjí. Nejedná se pouze o seznam hraček Minecraft na hraní (ty můžete získat zde), ale spíše o seznam různých druhů dárků, které můžete koupit fanouškům Minecraftu všech věkových kategorií.

 

1. Minecraft Tábor

 

Minecraft tábor

 

Zábavný a praktický dárek, děti se mohou zapojit do týdenního tábora Minecraft s BridgeAcademy. V rámci našeho příměstského tábora pro rok 2023 získá nové přátele, naučí se nové dovednosti a stráví týden plný zábavného učení. V týmu s 2 - 4 dalšími kamarády bude prostřednictvím Minecraftu řešit problémy a výzvy reálného světa. Pro děti od 7 do 15 let. Nechte děti objevit nové možnosti, rozvíjet svůj potenciál a tvořit s námi skvělé vzpomínky! Registrace již otevřena, neváhejte a přihlaste své dítě ještě dnes! Přejít na nabídku táborů ZDE

 

KOUPIT NYNÍ!

 

2. Školní potřeby s Minecraft tématikou

 

Minecraft potřeby do školy

 

Tyto produkty se od běžných pomůcek liší svým hravým, zábavným a velmi kreativním designem. Naše tým grafiků a designérů se pečlivě zaměřuje na nejnovější trendy v použitých barvách a materiálech.

Česká značka PIXIE CREW podporuje rozvoj tvůrčího myšlení, fantazie a jemné motoriky u dětí. Naše produkty vám umožní zapomenout na tradiční školní pomůcky a vyzkoušet si něco zcela nového, hravého a kreativního. S našimi výrobky můžete přinést do učebny nebo do vašeho domova zábavu a radost.

 

KOUPIT NYNÍ!

 

3. Hračky s Minecraft tématikou

 

 

Tato kategorie vám přináší nejen výběr úžasných hraček od renomované značky PIXIE CREW, ale také pečlivě vybrané produkty od dalších prestižních značek. Jsme pyšní, že můžeme rozšířit naši nabídku o nepixelové hračky, které vynikají vysokou kvalitou, inovativním designem a láskou ke hře.

 

KOUPIT NYNÍ!

 

4. Minecraft kroužek

 

 

Chcete, aby se Vaše dítě rozvíjelo v digitálním světě? Máme pro Vás řešení v podobě on-line výuky z pohodlí domova.

Naše kroužky jsou zaměřeny především na rozvoj digitálních kompetencí. Jednotlivé lekce jsou vedeny projektovou metodou, kde se děti učí komunikaci, vzájemné spolupráci a především respektu.

Dále se spolu zaměřujeme na informační gramotnost, tvorbu digitálního obsahu, či internetovou bezpečnost. V rámci on-line prostředí se děti dostávají do spousty problémových situací, které jsou bohaté na zkušenosti.

Ne vždy vše funguje tak, jak má, ale je třeba se tyto problémy moderního světa naučit řešit s klidnou hlavou a otevřenou myslí. Řešením problémů a zvyšováním technologických kompetencí pomáháme dětem orientovat se v tomto pro ně důležitém prostoru.

 

Dáváte přednost prezenční výuce na školách? Mají Vaše děti rády herní platformy a tráví u nich několik hodin denně? Využijte jejich zálibu a převeďte ji do smysluplnější formy pomoci moderních vzdělávacích kroužků. Lekce jsou zaměřeny na rozvoj digitální gramotnosti - Informační a datová gramotnost, komunikace a kolaborace, tvorba digitálního obsahu, bezpečnost, řešení problémů, technologické kompetence a kreativitu. Využijte této šance a přihlaste Vaše dítě na naše prezenční kroužky po celé ČR.

 

Pokud sháníte online kroužek pro Vaše děti, navštivte tuto stránku. V případě, že dáváte přednost fyzické formě na škole, prohlédněte si seznam škol, kde můžete najít naše kroužky ZDE

 

KOUPIT NYNÍ!

 

Vyberte ten nejlepší dárek s tématikou Minecraftu

Minecraft je jednou z těch her, které mají téměř univerzální oblibu, jelikož nabízí mnoho způsobů, jak pojmout samotné hraní. Děti, které baví bojové hry, mají k dispozici spoustu zombíků a kostlivců, se kterými mohou bojovat. Děti, které milují průzkum, mohou objevovat podvodní chrámy nebo skrytá podzemní města. A děti, které si chtějí jen hrát s kostkami, se mohou ponořit do kreativního režimu a stavět, co hrdlo ráčí!

 

Tato všestrannost je skvělá, ale také znamená, že pro výběr nejlepšího dárku ke hře Minecraft neexistuje univerzální řešení. Při výběru dárku je důležité myslet na konkrétní dítě a na to, co ho na hře baví nejvíce.

 

Nejjednodušší způsob, jak se při rozhodování řídit, je zjistit, které části hry vaše děti milují a proč. Hodně štěstí! "



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.