Jak Minecraft může pomoci rozvíjet kreativitu a kritické myšlení vašich dětí?

Jak Minecraft může pomoci rozvíjet kreativitu a kritické myšlení vašich dětí?

Rodiče se obvykle starají o to, aby jejich děti trávily léto s kamarády a v bezpečném prostředí. Co kdybychom Vám řekli, že naši techničtí experti mohou vašim dětem poskytnout příměstské tábory plné kreativních a vzdělávacích aktivit, zatímco se učí digitální gramotnosti v Minecraftu?

 

Co jsou technické příměstské tábory?

Technické příměstské tábory jsou letní programy pro děti, které jsou zaměřeny na technickou kreativitu a vzdělávání. Naši odborníci na techniku a pedagogiku společně připravili program, který podporuje dětskou kreativitu, logické myšlení a kritické myšlení.

 

Jak funguje programování v Minecraftu?

V našem programu děti vytvářejí své vlastní projekty v Minecraftu a učí se základním principům programování a logického myšlení, což je důležité pro další vzdělávání a budoucí pracovní příležitosti. Děti se učí také týmové spolupráci a získávají zkušenosti s prezentováním svých projektů před ostatními.

 

Co dalšího nabízíme?

Kromě programování v Minecraftu nabízíme také další aktivity, které podporují dětskou kreativitu a zábavu, například stavbu robotů, komunikaci a prezentaci v anglickým jazyce, sportovní aktivity atd.

 

Proč byste měli zvolit naše příměstské tábory?

Naši odborníci na techniku a pedagogiku pečlivě navrhují každý program a jsou připraveni dětem pomoci s jakýmkoli dotazem. Všechny naše aktivity jsou navrženy tak, aby podporovaly kreativitu, vzdělávání a zábavu. Naše tábory jsou bezpečné a jsou vedeny kvalifikovanými a zkušenými instruktory. A navíc, přihlášením svých dětí do našeho programu získáváte možnost, jak rozvíjet jejich kreativitu a technické dovednosti.

 

Příměstský tábor 2023 - Bridge Academy

 

Jak se můžete přihlásit do našeho programu?

Registrace na naše příměstské tábory je snadná a rychlá. Stačí jít na naše webové stránky, najít příměstský tábor ve vaší lokalitě a zakoupit ho (pokud je ještě dostupný). Jsme připraveni Vám pomoci s jakýmkoli dotazem, který máte ohledně našeho programu.

 

Nenechte své děti celé léto sedět doma. Přihlaste je na naše technické příměstské tábory a pomozte jim rozvíjet své kreativní a technické dovednosti. Vaše děti si užijí nezapomenutelné zážitky a získají zkušenosti, které budou moci využít v budoucnu. Přihlaste své děti již dnes!

 



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.