Prozkoumejte úžasné hlavní město Ukrajiny, Kyjev

Prozkoumejte úžasné hlavní město Ukrajiny, Kyjev

 

Návštěva a poznávání nových měst a kultur je neuvěřitelný způsob, jak rozšířit své znalosti o světě. Minecraft Education Edition umožňuje studentům i pedagogům virtuálně navštěvovat nejrůznější místa. Spustili jsme svět, který umožňuje mladým lidem dozvědět se o Ukrajině a prozkoumat kulturu, historii a architekturu jejího hlavního města, města Kyjeva.

 

V Yevheniiho světě budou studenti používat pouze fotoaparát, knihu a brko, aby získali neocenitelnou lekci historie o tomto velkém hlavním městě. Svou cestu zahájíte poblíž Kyjevského náměstí nezávislosti. Svět bude neměnný, takže nebudete moci provádět žádné změny v budově nebo okolních oblastech; s tím, že celá lekce trvá od 30 minut do 1 hodiny.

 

S fotoaparátem budou studenti přirozeně schopni fotografovat budovy nebo kulturně historická místa. Budete muset vyfotografovat alespoň pět různých pozoruhodných míst. Poté, co studenti vyfotografují konkrétní předmět, zahájí výzkum a shromáždí všechny informace, které o předmětu potřebují, do svých knih a brků.

 

 

Kyjev leží na severu střední Ukrajiny a je důležitým průmyslovým, vědeckým, vzdělávacím a kulturním centrem východní Evropy. Je také známé jako zelené město se dvěma botanickými zahradami a mnoha velkými a malými parky. Vedle náměstí Nezávislosti jsou dalšími pozoruhodnými památkami Říjnový palác, Národní hudební akademie Ukrajiny a Katedrála sv. Sofie. Studenti budou pomalu, ale jistě získávat znalosti o Ukrajině a historickém a kulturním významu Kyjeva spolu s oceněním historických památek města.

 

Získání porozumění a uznání pro různé kultury a neuvěřitelná města po celém světě je silný vzdělávací zážitek.

Připojte se k našim kvalifikovaným lektorům a naučte se nové poznatky ohledně Minecraft funkcionalit.
Nabízíme pro Vás příměstské tábory a vzdělávací kroužky.



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.