Tábor pro kreativní děti: Digitální gramotnost a udržitelnost s Minecraftem

Tábor pro kreativní děti: Digitální gramotnost a udržitelnost s Minecraftem

 

Dětský tábor, který nabízíme pro děti od 7 do 15 let, je založen na jednoduchém principu: naučit děti, jak by mělí být digitálně gramotní, jak využít své schopnosti v Minecraftu a jak se starat o zemi a  přístupovat k vesmíru. Tento tábor je vynikající volbou pro rodiče, kteří chtějí, aby jejich děti strávily prázdniny konstruktivně a zábavně.

Digitální gramotnost: Proč je důležitá a jak ji naučíme?

V dnešní době je digitální gramotnost nezbytnou součástí našich životů. Je to schopnost porozumět, využívat a komunikovat pomocí moderních technologií. V rámci našeho tábora se budou děti učit, jak vytvářet prezentace, editovat videa, programovat a pracovat s daty. K dispozici budou mít moderní technologie, včetně počítačů a známých programů.

 

Digitální gramotnost dětem

 

Minecraft: Hra, která rozvíjí kreativitu a logické myšlení

Minecraft je hra, kterou milují děti po celém světě. Je to virtuální svět, kde hráči mohou stavět a vytvářet vlastní světy a objekty. Na našem táboře se děti naučí využívat Minecraft jako nástroj pro učení, například pro programování a tvorbu virtuálních prezentací. Navíc budou mít možnost spolupracovat s ostatními hráči a rozvíjet své sociální a komunikační schopnosti.

 

Minecraft: Hra, která rozvíjí kreativitu a logické myšlení

 

Udržitelnost: Jak se starat o naši planetu a vesmír

Téměř každý den slyšíme o změně klimatu a ekologických výzvách, kterým čelíme. V rámci našeho tábora se děti naučí základy udržitelnosti a jak se starat o naši planetu a vesmír. Budou se učit o obnovitelných zdrojích energie, využívání recyklace a minimalizování našeho dopadu na životní prostředí. Budou se učit, jak využívat technologie ke zlepšení životního prostředí a jak může vesmír přispět k řešení těchto výzev.

 

Udržitelnost - Úkoly venku

 

Závěr

Tento dětský tábor nabízí skvělou příležitost pro děti, aby se naučily digitální gramotnosti, využily své schopnosti v Minecraftu a získaly nové z oboru udržitelnosti. Všechny aktivity jsou navrženy tak, aby byly zábavné, interaktivní a vzdělávací. Naši instruktoři jsou zkušení odborníci v oblasti digitální gramotnosti, Minecraftu a udržitelnosti a jsou připraveni pomoci dětem v maximálním rozvoji svých schopností.

Tábory probíhají během letních prázdnin. Všechny aktivity jsou rozděleny tak, aby se každé dítě cítilo pohodlně a bylo schopné se plně zapojit do programu. Věříme, že naše aktivity budou inspirativní a podnětné pro děti a pomohou jim rozvíjet své schopnosti v digitální gramotnosti, Minecraftu a udržitelnosti.

Tento dětský tábor nabízí skvělou příležitost pro děti, aby si užily léto a zároveň se učily nové věci, které jim budou přínosem do budoucna. Navíc se setkají s dalšími dětmi, které sdílejí stejné zájmy, a vytvoří nové přátelství. Proto vás srdečně zveme, abyste poslali své děti na náš dětský tábor a pomohli jim rozvíjet své schopnosti a zájmy v digitální gramotnosti, Minecraftu a udržitelnosti právě u nás v Bridge Academy.

 

 

Odměna pro čtenáře

Děkujeme, že jste dočetli náš článek až do konce! Jako poděkování bychom vám rádi nabídli 5% slevu na naše příměstské tábory pro vaše děti. Stačí uvést kód "THANKYOU5" při objednávce a sleva bude automaticky aplikována. Těšíme se, že vaše děti budou mít na našich táborech skvělý čas plný zábavy a učení!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.