Tipy na Vánoční dárky pro děti 2022

Tipy na Vánoční dárky pro děti 2022

 

Milý Ježíšku…

Vánoce jsou jedním z nejkrásnějších svátků v roce, který lidé mohou zažít. Především děti toto období prožívají nejvíce a těší se na něj celý rok. Pokud jste tedy rodič, udělat Vaše děti šťastné se pro Vás stává hlavní prioritou.

Jak jistě všichni víme, jednou z věcí, která udělá děti spokojené, jsou vánoční dárky. Výběr dárků ale není tak úplně jednoduchý, především v dnešní době, kdy se každé odvětví uchází o pozornost Vašich dětí. Na trhu je toho zkrátka tolik, že vlastně ani nevíte, co byste měli dětem vybrat.

Pro začátek Vám přinášíme několik tipů a inspirací, co dětem tento rok nadělit:

1. Kódovací robot

Kódovací robot je dětská hračka pro kódování a kreslení, perfektní jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Děti si díky této hračce mohou osvojit dovednosti jako je kódování, geometrie, matematika, design a kreativita. Děti si mohou hračku pojmenovat a robot se tak rychle stane jejich oblíbeným kamarádem.

programovatelný robot

2. Společenská hra pro děti i celou rodinu

Udělejte dětem rodinný herní večer, na který budou s láskou dlouho vzpomínat a pořiďte jim pod stromeček nějakou společenskou hru.

activity hra

 

3. Hodinky měřící aktivitu

V chladnějším obdobím může být těžké dostat děti ven z domu a od obrazovek. Jak u nás v Bridge Academy dobře víme, čas u počítače může dětem přinést spoustu pozitiv, ale pouze pokud je vše proloženo pohybem. K tomuto Vám pomůžou hodinky, které dítěti budou nastavovat pohybové cíle, měřit jejich aktivitu, a dokonce sledovat kvalitu jejich spánku. Menší děti se díky tomuto dárku mohou naučit poznávat hodiny. 

 

Hodinky měřící aktivitu

 

4. Náladová chobotnička

Tato hračka je v poslední době velice populární. Pokud je Vašim dětem mezi 5–13 lety, určitě tohoto roztomilého plyšáka ocení. Tato chobotnička je především skvělý prostředek pro vyjádření dětských emocí. 

 

Náladová chobotnička

 

5. Mravenčí farma

Touto hračkou uděláte radost každému malému přírodovědci. Děti mohou nahlédnout do světa mravenců a sledovat je v akci. 

 

mravenčí farma

 

6. Lego skládačka

Darujte dětem tématickou lego skládačku, díky které využijí svou představivost a kreativitu na maximum. Nechte rozvíjet fantazii svého malého tvůrce tím, že bude snadno stavět zvířata, budovy, vozidla a další objekty. Možná si s nimi zahrajete i vy a přenesete se tak do svých dětských let! 

 

lego skládačka

 

7. Bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka jsou v dnešní době nutnost. Ať už Vaše děti volají s kamarády, hrají hry na počítači, nebo si rády pouští hudbu, tyto sluchátka jim poslouží skvěle. Pokud máte v plánu dětem pořídit naše vzdělávací online kroužky, sluchátka se pro ně v tomto ohledu stanou velkou výhodou. 

 

herní sluchátka

8. Zážitek

Nemusíte dětem nadělit pouze hmotné dárky, obdarujte je nějakým společným zážitkem. Na internetu je spoustu poukazů například do Zoo, IQ parku, Aqua parku, nebo na únikovou hru. Všechny tyto varianty přinesou Vám i dětem spoustu zábavy!

 

Zoo Praha | kdykde.cz

 

9. Online kroužky

Pokud si Vaše děti nerady hrají samy a Vy nemáte čas na to hrát si s nimi celé hodiny, tak jsou online kroužky letos pod stromeček ta nejlepší volba! Bridge Academy nabízí spoustu online kroužků, kde se děti vzdělávají pomocí jejich oblíbených her a spolupracují v týmu plném kamarádů!

 

Online programování v Minecraftu



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.