Úspěšně jsme začali poskytovat své služby pod značkou Bridge to STEM v USA

Úspěšně jsme začali poskytovat své služby pod značkou Bridge to STEM v USA

V tomto článku bychom Vám chtěli sdělit skutečnost, že se nám úspěšně podařilo v USA navázat partnerství s velmi vyhlášenou školou Palmer Trinity, kde od letošního roku spouštíme soubor kroužků na školách, o který je obrovský zájem. Spolu se školními projekty jsme vytvořili soubor online kroužků pro děti zaměřené na programování v Minecraftu a Robloxu.

Bridge to STEM spolupracuje se školou Palmer Trinity School v Miami na Floridě a učí studenty, jak se bavit při výuce programování a základním konceptům STEM pomoci herních platforem Minecraft a Roblox.

Odpoledne se vydáváme na velká dobrodružství. V Minecraftu se žáci učí základy logiky, obvody, příkazové bloky, řetězce událostí a začínají se seznamovat s programovacím jazykem. V Robloxu žáci pomocí Toolboxu vytvářejí světy s nekonečným množstvím předmětů, od obřích dinosaurů přes schodiště až po budovy, tygry, solární panely, ulice a auta. Tyto objekty pak oživují tím, že do nich vkládají kód.

Studenti se učí používat Roblox studio, programovací jazyk Lua, funkce pro tvorbu her a 3D modelování. Společně se svými kamarády uvádějí své nápady do života. Pracují na společných projektech a dostává se jim komplexní podpory a instrukcí od našich mentorů. Bridge to STEM začleňuje do mimoškolních kódovacích dobrodružství, včetně projektů Smart Cities a Smart Farms, inženýrství z reálného světa. Připravujeme studenty na budoucnost a užíváme si ji.

Navštivte naše nově vytvořené webové stránky pro Ameriku Bridge to STEM, sledujte náš nový Instagram a Facebook

Fotografie z našeho workshopu na Palmer Trinity School:

 

 

Zapojte se do našeho projektu a dejte dětem šanci na lepší budoucnost díky dovednostem z našich kurzů, které pořádáme jak v ČR, tak nově v USA.



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.