Získání ocenění Hejtmana Ústeckého kraje pro společenskou odpovědnost

Získání ocenění Hejtmana Ústeckého kraje pro společenskou odpovědnost

 Jsme vítězi…

Tímto článkem bychom Vám chtěli oznámit, že jsme se přihlásili do soutěže o Cenu hejtmana Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost a získali ocenění 1. místo za kategorii Mikropodnik! Více informací ZDE

Naše myšlenka

Myšlenka, díky které jsme toto 1. místo získali se týká mimoškolního vzdělání, konkrétně dát dětem prostor k sebevyjádření, využití nových metod učení se a zapojit tak děti a jejich myšlenky do tvůrčích výstupů.

Čím se zabýváme?

Rádi bychom Vám představili naše aktivity, které chceme rozšiřovat do cílových skupin.

• Kroužky: Programování a projekty v Minecraftu (onsite, online), Programování her v Robloxu, Správa serverů MC a Roblox, Blokové programování atd.

Příměstské tábory: Rozvoj digitální gramotnosti a základy programování.

• Podpora škol při využití technologií ve výuce (EDU verze Minecraft), projektové dny Našich firem.

• Projekty zaměřené na témata udržitelnosti pro studenty středních škol.

• Další vzdělávací programy spojené s využitím herních platforem a anglického jazyka.

Naše Společenská odpovědnost

Naším cílem je šířit výše zmíněné aktivity do cílových skupin pomocí podpory pro rodiče samoživitele a rodiče, kteří na naše vzdělávání finančně nedosáhnou, podpory venkova a dlouhodobé podpory nadaných žáků. Zde si můžeme ukázat příklad z praxe dlouhodobé podpory nadaných žáků, o kterou v Bridge Academy usilujeme: 13letý zdravotně znevýhodnění chlapec, který je však velmi talentovaný a má svého asistenta.

Podporu jsme získali již od Nadace ORLEN Unipetrol a Moneta grant = podpora pro 165 dětí.

Jsme si také vědomi, že Ústecký kraj je krajem, kde mimo jiné žijí i sociálně slabší rodiny, a proto se je snažíme podpořit formou žádostí u různých nadací. Tyto děti chceme v rámci sociální odpovědnosti podpořit v jejich přirozeném rozvoji a připravit je na život a pro uplatnění na trhu práce. Naše aktivity chceme v budoucnu rozšířit na celé území České republiky.

Naším cílem je dlouhodobá podpora dětí. Děkujeme všem, kdo s námi navázali spolupráci a v budoucnu další spolupráci navážou. Tohoto ocenění si v Bridge Academy velice vážíme a doufáme, že se nám naše myšlenka získávat podporu pro další děti bude i nadále dařit.


Budeme rádi, pokud nám pomůžete se sdílením našich vizí a služeb. Rádi Vás za to odměníme. Přečtěte si více informací: Vydělávajte s námi


Aktuálně běžící akce pro děti ZDARMA na našem Minecraft serveru

Více informací na našem discord serveru ZDE. Odkaz na akci ZDE

akce - bridge academy



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.