Dětem se otevírá nový svět v podobě IT a Minecraftu

Dětem se otevírá nový svět v podobě IT a Minecraftu


Bridge Academy, vzdělávací projekt, který se zaměřuje na základy informatiky a moderní technologie, právě odstartoval svou první řadu táborů ve spolupráci s ČSOB. Dnes, po půlročním přípravném procesu, 32 nadšených dětí vstoupilo do světa IT a Minecraftu na prvním ze čtyř ČSOB IT táborů. Tato jedinečná příležitost přináší možnost poznat technologický svět zcela novým způsobem, a to díky spolupráci Aleny Polívkové z Bridge Academy a Pavla Koeniga z Nvias. Děti se na táboře nejenom pobaví, ale také se seznámí s tématy jako jsou #Robo, #AI, #Chat, #Cyberrisk a budou mít možnost pod dohledem Kate z ČSOB okusit atmosféru výjimečného prostředí.

Základem úspěšného tábora je precizní plánování a promyšlené detaily, které zajistily, že první skutečný den probíhal bez komplikací. Bez skvělých kolegů bychom to ale nezvládli – naštěstí máme kolegy, kteří jsou ochotni nám “půjčit” na týden to nejcennější, co doma mají – své děti! "I já osobně tento týden vnímám jako zaměstnanecký benefit. Každý rodič, který skládá prázdninový program, jistě ví, o čem mluvím" řekla Kate.

Nechci zapomenout poděkovat všem, kteří se na organizaci podíleli, a byli součástí této báječné spolupráce, která přesahovala hranice ČSOB.

V Bridge Academy věříme, že výchova dětí a mládeže v oblasti informatiky je klíčová pro jejich úspěšnou budoucnost. Naše akce jsou příležitostí posunout hranice jejich znalostí a otevřít jim dveře do světa moderních technologií. Jsme rádi, že můžeme těmto mladým nadějím přinést nové zážitky a rozšířit jejich obzory.

Všechny zúčastněné vyzýváme: #jdemevamnaproti #jdemeITgramotnistinaproti! Díky společnému úsilí můžeme připravit další generaci IT nadšenců a otevřít jim cestu k nekonečným možnostem, které moderní technologie nabízejí.

Na závěr bychom chtěli vyjádřit ještě jednou velké díky všem, kdo podpořili a umožnili tento úžasný projekt Bridge Academy. Vaše příspěvky jsou pro nás nesmírně cenné a pomáhají nám dál rozvíjet vzdělávací aktivity v oblasti IT pro děti a mládež.

Těšíme se na další rok plný nových výzev, nadšení a nových objevů!

Pomáháme bez rozdílu - Technické vzdělání všem dětem

Dalším z cílů Bridge Academy z.s. je podpora dětí v jejich přirozeném rozvoji, příprava na život a budoucí uplatnění na trhu práce.

Jsme společností, která si tyto cíle sociální odpovědnosti vůči dětem uvědomuje a proto přistupuje k dětem bez rozdílu. Technická gramotnost dětí je v dnešní době velmi hodnotnou součástí našich životů.

Pojďte se s námi na tomto rozvoji podílet.



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.