Nový školní rok je již za dveřmi! Přihlásili jste své děti už na kroužky?

Nový školní rok je již za dveřmi! Přihlásili jste své děti už na kroužky?

Blíží se začátek nového školního roku a s ním přichází i mnoho možností pro rozvoj a zábavu vašich dětí mimo školní lavice. Jeden z nejlepších způsobů, jak propojit vzdělání s radostí a zájmem dětí, je účast na kroužcích. A právě společnost Bridge Academy nabízí pestrou škálu online a prezenčních kroužků, které poskytují nejen zábavu, ale i vzrušující možnost učení se novým dovednostem.

 

Bridge Academy: Inovativní přístup k vzdělávání

Bridge Academy je předním poskytovatelem kroužků pro děti, který si klade za cíl propojit moderní technologie se vzděláváním a zábavou. S rozvojem digitálního světa je důležité umět pracovat s novými technologiemi a právě tohle umožňuje Bridge Academy svým účastníkům. Společnost nabízí širokou škálu kroužků, které zahrnují různá témata jako Minecraft programování, Roblox programování, správu Minecraft serverů, základy umělé inteligence a mnoho dalšího.

 

Minecraft a Roblox: Zábava a učení se spojené v jednom

V dnešní digitální době jsou hry jako Minecraft a Roblox mezi dětmi velmi populární. Bridge Academy tyto zájmy využívá jako skvělou příležitost propojit zábavu s učením. Kroužky Minecraft programování a Roblox programování umožňují dětem se naučit základní principy programování skrze tvorbu vlastních úrovní, postav a interaktivních prvků ve světě těchto videoher. Tímto způsobem se děti nejen baví, ale také se seznamují s klíčovými dovednostmi pro budoucnost.

 

Správa Minecraft serverů a základy umělé inteligence

Pro starší děti a mládež může být zajímavým směrem správa Minecraft serverů. Tato dovednost zahrnuje technické i organizační schopnosti a umožňuje dětem proniknout do světa online komunit a virtuálního světa Minecraftu více než jen hráčským pohledem.

Kromě toho nabízí Bridge Academy také kroužek základů umělé inteligence. S rozvojem technologií budou dovednosti spojené s umělou inteligencí stále důležitější. Tato aktivita poskytne dětem možnost seznámení se s koncepty strojového učení a vytváření jednoduchých AI modelů.

 

Blender 3D modelování a Minecraft Command blocky: Rozšiřujte své kreativní hranice

Kromě již zmíněných kroužků nabízí Bridge Academy také další zajímavé možnosti pro rozvoj schopností a prostorového vnímání. Pro mladé tvůrce a nadšence do výtvarného umění je tu kroužek 3D modelování v Blenderu. Tento kroužek umožňuje dětem se seznámit s tvorbou 3D modelů a scén, což je dovednost, která má využití nejen ve světě her, ale také ve filmovém průmyslu, designu a architektuře. Získané dovednosti v 3D modelování mohou dětem otevřít nové možnosti pro kreativní projev a budoucí kariéru.

Další skvělou možností je kroužek Programování pomocí Command blocků v Minecraftu. Minecraft je hra plná možností, a přidáním tzv. "command blocků (příkazové kostky)" mohou hráči vytvářet složitější interakce, mechaniky a dokonce i mini-hry přímo ve světě Minecraftu. Tento kroužek v Bridge Academy umožňuje dětem se naučit a pracovat s příkazy a skripty, které mohou vytvořit fascinující a interaktivní zážitky pro sebe a své přátele.

 

Bridge Academy je tu pro Vás!

Přihlášení dětí na kroužky od Bridge Academy představuje skvělý způsobe, jak děti podpořit ve vývoji a dát jim přístup k novým dovednostem a zároveň jim umožnit zábavný zážitek mimo školní prostředí. Společnost Bridge Academy skvěle spojuje moderní technologie se vzděláváním a nabízí širokou škálu kroužků, které osloví děti s různými zájmy, spadající do odlišných věkových skupin. Takže neváhejte a připravte své děti na nový školní rok plný nových dovedností a zábavy! Dejte nám šanci a přihlaste své děti ještě dnes!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.