Poznejte revoluční kroužky s Bridge Academy!

Poznejte revoluční kroužky s Bridge Academy!

Minecraft - fenomén mezi herními komunitami po celém světě. Miliony hráčů každý den vstupují do nekonečného světa z kostiček, kde je jedinou překážkou jejich představivost. Ale co kdybychom vám řekli, že Minecraft není jen hrou, ale také úžasnou platformou pro výuku programování? Bridge Academy je inovativní vzdělávací organizace, která vás provede do zákulisí Minecraft programování a odemkne nové dveře do světa kreativity a moderního vzdělávání.

 

Co je Bridge Academy?

Bridge Academy je společnost zaměřující se na vzdělávání dětí a mládeže v oblasti technologií, počítačového poznávání a osobního růstu. Jejich cílem je rozvíjet u dětí dovednosti, které jsou důležité v dnešní digitální době, a to prostřednictvím zábavných a interaktivních kroužků. Jedním z nejpopulárnějších programů, který nabízejí, je právě Online programování v Minecraftu.

 

Programování v Minecraftu - kreativita a logika v jednom balíčku!

Když se řekne programování, většina lidí si možná vybaví dlouhé a složité řádky kódů. Ale Minecraft programování s Bridge Academy je o něčem zcela jiném. Místo suché teorie a prázdných výkladů se děti naučí programovat prostřednictvím Minecraftu a tohle učení je skutečně zábavné! Děti zkrátka Minecraft milují.

V Bridge Academy nabízíme různé kurzy zaměřené na programování v různých herních kontextech.

 

Programování v Minecraftu: Zde se děti naučí základy programování pomocí hry Minecraft. Naučí se, jak vytvářet vlastní modifikace, přidávat nové funkce a automatizovat různé procesy ve hře.

Programování v Robloxu: Roblox je další oblíbenou herní platformou, která umožňuje hráčům vytvářet vlastní hry. Děti se naučí, jak tvořit vlastní herní úrovně, postavy a další prvky.

Programování pomocí Command Blocků v Minecraftu: Command blocky jsou speciální kostky v Minecraftu, které umožňují hráčům vytvářet složité interakce a události. Děti se naučí, jak tyto bloky využít k vytváření skriptů a vylepšení jejich herních zážitků.

 

S Bridge Academy je prostě učení zábava!

Bridge Academy přináší do učení o programování svěží a interaktivní přístup. Děti se zapojují do praktických cvičení a projektů, které rozvíjí jejich kreativitu a logické myšlení. Každý kroužek je navržen tak, aby byl vhodný pro daný věkový okruh a znalosti účastníků. Instruktoři jsou zkušení odborníci, kteří jsou nadšení sdílet své znalosti s mladou generací účastníků.

A nejen to, Bridge Academy se také zaměřuje na rozvoj dalších dovedností, jako je týmová spolupráce, koroblémmunikace a řešení pů, které jsou klíčové nejen v herním světě, ale i v reálném životě.

 

Tak jak, přesvědčili jsme vás? :)

Pokud Vaše milovaná ratolest projevuje zájem o programování, technologické novinky a zároveň je milovníkem Minecraftu nebo Robloxu, není na co čekat, přihlaste své dítě ještě dnes! V opačném případě - pokud zkrátka chcete své ratolesti poskytnout perspektivní a moderní vzdělání, jsme tu pro vás!

Máme skvělou novinku! Už v září 2023 jsme pro Vás připravili novou vlnu tematicky zaměřených kroužků. A jaké bude letošní téma? Vesmírná mise a udržitelnost!

 

Zájmové kroužky | Bridge Academy

 



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.