10 Skvělých letních aktivit pro děti: Zábava a vzdělávání

10 Skvělých letních aktivit pro děti: Zábava a vzdělávání

 

Léto je ideální čas pro děti, aby se uvolnily od školních povinností a naplno se bavily. Zde je seznam 10 nejlepších aktivit, které vaše děti nejen zabaví, ale také rozšíří jejich obzory a naučí je novým dovednostem. Nezapomeňte zvážit naše jedinečné příměstské tábory v Bridge Academy, které nabízí vzdělávací programy zaměřené na kreativitu a týmovou spolupráci!

1. Výlety do přírody

Vydejte se s dětmi na výlety do přírody. Objavování lesních stezek nebo den na pláži může být nejen zábavné, ale i poučné. Naučné stezky nacházející se na území ČR si můžete zobrazit ZDE.

 

Naučné stezky ČR

 

2. Kreativní dílny

Účast na kreativních dílnách jako je malování, keramika nebo tvoření z recyklovaných materiálů rozvíjí dětskou kreativitu a manuální dovednosti. Pokud se ve vaši lokalitě nevyskytuje centrum zaměřující se na rozvoj kreativních aktivit, doporočujeme vám kouknout se na virtuální tábory, které jsou dostupné pro každého. 

 

Online kroužky pro děti | Bridge Academy

 

3. Sportovní kempy

Zapojte děti do sportovních kempů, kde si mohou vyzkoušet různé sporty, od plavání po fotbal, a zároveň se naučí důležitosti týmové práce. Koukněte na naši nabídku letních příměstských táborů, kde děti sportují, hrají si a pracují na kreativních projektech. 

 

Sportovní tábory pro děti

 

4. Naučné exkurze

Organizujte exkurze do muzeí, vědeckých center nebo na historická místa, kde děti rozšíří své vědomosti a naučí se nové informace hravou formou. Když návštěvy nejlepších institucí zahrnete do svých výletních plánů, rozhodně neuděláte chybu! Zobrazte si kulturní mapu ZDE.

 

Centrum řemesel a bylinné zahrady Botanicus v Ostré

 

5. Čtenářské kluby

Zapojení do letních čtecích klubů v místní knihovně podporuje lásku k čtení a pomáhá rozvíjet jazykové dovednosti. Více o čtenářských klubech ZDE.

 

Čtete rádi? Čtenářské kluby jsou fenoménem poslední doby ve světě i u nás -  Prima Ženy

 

6. Vaření pro děti

Kulinářské kurzy pro děti jsou skvělým způsobem, jak získat základní dovednosti v kuchyni a naučit se něco o zdravé výživě.

 

Vaření s malými dětmi. Nevyhánějte je z kuchyně - PředškolníVěk.cz

 

7. Technické tábory

Zvažte přihlášení vašich dětí do technické táborů, kde se mohou naučit základy programování nebo robotiky. Novinkou na našem portálu jsou příměstské tábory zaměřené na Unity, Python nebo taky na mediální tvorbu se známým youtuberem Vapkem

 

 

8. Příměstské tábory v Bridge Academy

Prožijte nezapomenutelné léto na našich příměstských táborech! Nabízíme hry, kreativní aktivity, sport, a vlastní projekty. Letošní téma tábora: Vývoj vlastních miniher v Minecraftu. Vaše dítě zde stráví týden plný zábavného učení v týmu, získá nové přátele a naučí se řešit skutečné problémy prostřednictvím hry Minecraft. Zobrazit nabídku táborů po celé ČR nebo v online formě z pohodlí Vašeho domova. 

 

Minecraft tábory

 

9. Filmové dny

Organizujte filmové dny, během kterých si děti mohou užít klasické dětské filmy nebo novinky, což je ideální aktivita pro deštivé dny. Zobrazit nabídku akcí pro děti.

 

Festival krátkých filmů pro děti v Centru Stromovka

 

10. Dobrovolnická činnost

Zapojení do dobrovolnických aktivit pomáhá dětem rozvíjet empatii a pochopení pro potřeby komunity.

 

Dobrovolnictví u dětí - ADRA Praha

 

Každá z těchto aktivit nabízí jedinečnou příležitost pro děti, aby se bavily, učily a rozvíjely. Nezapomeňte se včas přihlásit na naše příměstské tábory po celé ČR

 

Příměstské tábory Minecraft

 



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.