Kroužky na druhé pololetí: Objevte Svět Programování a Kreativity pro Vaše Děti!

Kroužky na druhé pololetí: Objevte Svět Programování a Kreativity pro Vaše Děti!

Úvod

Druhé pololetí školního roku je ideálním časem pro objevování nových aktivit pro vaše děti. Jednou z možností, která je nejen zábavná, ale také vzdělávající, jsou kroužky zaměřené na programování a tvorbu her. V naší nabídce najdete různorodé kroužky, které osloví každého malého nadšence digitálního světa.

 

Kroužky pro děti

 

Naše Kroužky na Druhé Pololetí

1. Programování v Jazyce Python Pro Pokročilé

Pokud má vaše dítě již základy v programování v Pythonu, nabízíme kurz pro pokročilé, kde se naučí sofistikovanější techniky a projekty.

2. Základy Programování ve Scratch

Pro ty, kteří začínají s programováním, máme kroužek ve Scratchi. Vaše děti se seznámí s programováním prostřednictvím zábavných a interaktivních projektů.

3. Správa Minecraft Serverů

Pro milovníky Minecraftu nabízíme kroužek zaměřený na správu Minecraft serverů. Získajte dovednosti potřebné k vytváření vlastních multiplayer světů.

4. Minecraft Programování

Spojte oblíbený svět Minecraftu s programováním. Naše kroužky učí děti, jak vytvářet vlastní modifikace a rozšiřovat možnosti Minecraftu.

5. Vývoj Her pomocí Robloxu

Pro nadšence do her máme kroužek věnovaný vývoji her v populárním prostředí Roblox. Vaše děti se naučí vytvářet vlastní hry a sdílet je s ostatními.

6. Úvod do Minecraftu

Pro ty, kteří teprve začínají s Minecraftem, nabízíme kurz úvodu, kde se děti naučí základy a začnou budovat vlastní svět.

7. Projekty v Minecraftu

Pro pokročilejší hráče máme kroužek zaměřený na kreativní projekty v Minecraftu. Děti se mohou zapojit do tvorby epických staveb a designu.

 

Vzdělávací kroužky

 

Lokality a Online Možnosti

Naše kroužky probíhají ve vybraných lokalitách, ale nabízíme i online možnosti pro ty, kteří nejsou v dosahu. Vaše dítě se může připojit k našim lektorům a spolužákům ze všech koutů světa.

Proč Vybrat Naše Kroužky?

  • Odborníci v oboru: Naši lektoři jsou zkušení profesionálové v oblasti programování a vývoje her.
  • Interaktivní výuka: Děti se učí hravou formou prostřednictvím praktických projektů.
  • Flexibilní termíny: Nabízíme různé termíny kroužků, aby vyhovovaly vašemu harmonogramu.

Zajímá Vás Náš Kroužek?

Neváhejte a dejte svému dítěti jedinečnou příležitost prozkoumat digitální svět! Pro více informací klikněte na odkaz níže:

Nabídka online kroužků odkudkoliv

Nabídněte svým dětem možnost rozvoje kreativity a dovedností v digitálním světě. Připojte se k našim kroužkům na druhé pololetí a podpořte jejich digitální dovednosti!

Nabídka prezenčních kroužků ve vybraných lokalitách



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.