Nevíte, na jaký kroužek přihlásit Vaše dítě? Nezoufejte, my Vám pomůžeme!

Nevíte, na jaký kroužek přihlásit Vaše dítě? Nezoufejte, my Vám pomůžeme!

Nevíte, na jaký kroužek přihlásit Vaše dítě? Nezoufejte, právě pro Vás máme skvělý tip!

Proto jsme tady my, abychom Vám pomohli!

Bridge Academy je inovativní organizace, která se zaměřuje na letní tábory a mimoškolní kroužky prostřednictvím oblíbené hry Minecraft. Pokud hledáte originální a zábavný způsob, jak rozvíjet dovednosti Vašeho dítěte, nemusíte hledat dál!

Příměstské tábory pro děti - Digitální gramotnost a 4C

Letní prázdniny jsou ideálním časem pro zábavu, dobrodružství a nové zážitky! Bridge Academy nabízí nezapomenutelné letní příměstské dětské tábory, které nejenom zabaví, ale také poskytnou dětem možnost rozvíjet své schopnosti a dovednosti.

Tábory jsou plné různorodých aktivit, které podporují týmovou spolupráci, kreativitu a osobní růst. Děti se mohou těšit na tvůrčí úkoly, ale i na venkovní a sportovní aktivity!

Vzdělávání pomocí Minecraftu - Projekty v Minecraftu a úvod do Minecraftu

V dnešní digitální době je důležité propojit vzdělávání se zábavou, a to je přesně to, co Bridge Academy nabízí pomocí fenomenální hry Minecraft. Tato populární hra umožňuje dětem vstoupit do kreativního světa, kde mohou stavět, objevovat a učit se novým věcem skrze interaktivní zážitky.

Bridge Academy využívá Minecraft jako nástroj, který podporuje kognitivní a kreativní dovednosti dětí, a to vše prostřednictvím zábavy!

 

Vzdělávání pomocí Minecraftu | Bridge Academy

 

Rozvoj kreativity a dovednosti budoucnosti - Kroužky Digitální gramotnosti

Bridge Academy klade důraz na rozvoj kreativity, problémového myšlení a komunikace. Během táboru a kroužků mají děti možnost objevovat nové zájmy, tvořit a sdílet své nápady s ostatními.

Společně se učí řešit úkoly a překonávat překážky, což podporuje jejich sebevědomí a odhodlání. Kroužky organizované Bridge Academy jsou skvělou cestou, jak podpořit vaše dítě na jeho cestě k úspěchu a osobnímu růstu!

 

Rozvoj kreativity a dovedností | Bridge Academy

 

Proč si vybrat zrovna Bridge Academy pro své dítě?

Odborníci na vzdělávání a zábavu: Bridge Academy spojuje tým zkušených lektorů, kteří vytváří unikátní a interaktivní program.

Inovativní a individuální přístup: Propojení letních táborů s Minecraftem zajišťuje, že se děti učí novým věcem zábavným způsobem.

Podpora osobního růstu: Kroužky Bridge Academy podporují rozvoj dovedností, které jsou klíčové pro úspěch nejen v dětství, ale i v budoucím životě.

Nezapomenutelné zážitky: Děti si odnesou spoustu skvělých vzpomínek, nových přátel a zážitků, které je budou provázet po celý život!

Nenechte své dítě čekat, přihlaste ho ještě dnes na kroužek Bridge Academy a otevřete mu dveře do světa kreativity, dobrodružství a nových přátel!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.