Prázdniny trochu jinak aneb zábavné vzdělávání na dětském táboře s Bridge Academy!

Prázdniny trochu jinak aneb zábavné vzdělávání na dětském táboře s Bridge Academy!

Prázdniny jsou pro děti časem, kdy mohou odpočívat a bavit se. Ale proč by to nemohlo být také časem, kdy se mohou děti zábavnou formou naučit nové dovednosti a objevit svůj potenciál? Společnost Bridge Academy přichází s inovativním konceptem letních příměstských táborů, které kombinují zábavu s technickým vzděláváním.

Díky těmto táborům se děti mohou seznámit s nejnovějšími technologiemi, jako je Minecraft, umělá inteligence a programování. Přečtěte si následující článek a dozvíte se více o prázdniových aktivitách pro děti. 

Rozvoj kreativity a technických dovedností v Minecraftu

Minecraft je jednou z nejoblíbenějších videoher mezi dětmi. V Bridge Academy děti využívají oblíbenost této hry k vytvoření prostředí, ve kterém se mohou naučit programování, logiku a tvůrčí myšlení.

V rámci tábora děti pracují ve skupinkách na různých projektech, kde musí spolupracovat a využít své technické dovednosti, aby vytvořily zajímavé stavby a scény ve světě z kostiček. Tato zábavná aktivita nejenže rozvíjí jejich kreativitu, ale také je seznámí s principy programování a digitálního designu.

 

Rozvoj Kreativity a technických dovednosti v Minecraftu

 

Objevování budoucnosti s umělou inteligencí

V dnešním digitálním světě je umělá inteligence stále důležitější a rozšířenější. Bridge Academy dává dětem možnost seznámit se s tímto zajímavým a perspektivním oborem.

Na táboře se děti seznámí se základy umělé inteligence, uvidí, jak jsou tyto technologie používáné v různých oblastech, jako je robotika a virtuální asistenti, a dokonce se samy pokusí vytvořit jednoduché AI systémy. Tato interaktivní a stimulující zkušenost pomáhá dětem rozvíjet analytické a logické myšlení, a zároveň je připravuje na budoucnost plnou inovací.

 

Rozšiřování znalostí s umělou inteligencí | Bridge Academy

 

Programování jakožto klíč k digitálnímu světu

Programování se stalo jednou z nejžádanějších dovedností v moderním světě.

Na táboře od Bridge Academy mají děti příležitost se naučit základy programování a objevit potenciál, který tato dovednost nabízí. Skrze různé herní aktivity se děti seznámí s příkazovými bloky, automatizovanými farmami a pokročilými strukturami. Tímto způsobem děti získají dovednosti, které jsou v dnešním digitálním věku stále cennější a otevírají jim cestu k novým příležitostem.

Tak co, přidáte se k nám?

Dětské tábory v Bridge Academy jsou skvělou volbou pro rodiče, kteří chtějí, aby jejich děti prožily prázdniny trochu jinak. Tato inovativní kombinace zábavy a vzdělávání v oblastech jako jsou Minecraft, umělá inteligence a programování nabízí dětem příležitost objevit svůj potenciál a získat důležité dovednosti pro budoucnost. Děti se nejen baví, ale také se učí a rozvíjejí se v prostředí, které podporuje jejich zájem o technologie a kreativitu.

Dejte šanci naším táborům a přihlaste svého juniora na letní tábor z naší nabídky, kde může zažít jedinečné a nekonvenční prázdniny! Ale pozor, o tábory je velký zájem, takže jednejte rychle!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.