Rozšiřujeme technickou gramotnost dětí s Chance 4 Children

Rozšiřujeme technickou gramotnost dětí s Chance 4 Children

V letošním roce jsme se s radostí připojili k organizaci Chance 4 Children, která se zaměřuje na pomoc dětem v nevýhodných podmínkách. Jsme hrdí na to, že můžeme přinášet svůj příspěvek a rozšiřovat naše aktivity týkající se technické gramotnosti dětí. A co je ještě důležitější, tyto aktivity nyní rozšiřujeme i do dětských domovů. Spolupráce s organizací Chance 4 Children nám přináší mnoho zkušeností a aktivit. Jako první jsme podpořili děti z Dětského domova Ledce. Díky štědrým dárcům, nadacím a grantům jsme teď schopni poskytnout vzdělání zaměřené na technickou gramotnost i dětem v dětských domovech. Aktuálně probíhá kroužek v Dětském domově v Žatci, z kterého jsou děti naprosto unešené a nemůžou se dočkat další lekce.

Propojování dětí a odstraňování rozdílů

Díky velkorysým dárcům, nadacím a grantům jsme schopni rozšířit naše aktivity v oblasti technické gramotnosti i do dětských domovů. Tato příležitost otevírá dveře pro mnoho dětí, které kvůli svému nesnadnému životu nemají přístup k moderním technologiím. Jsme přesvědčeni, že vzdělání a technologické dovednosti jsou klíčové pro úspěch v dnešním světě. Díky naší spolupráci s dětskými domovy můžeme tyto dovednosti přinést i těmto dětem.

Dotované tábory na DDM a kroužky pro děti v nevýhodných podmínkách

Podporujeme děti v dětských domovech, ale také jsme se angažovali v organizaci dotovaných táborů na Dětských domovech mládeže (DDM) a kroužků pro děti v nevýhodných podmínkách. Tyto aktivity nám umožňují poskytnout dětem nejen vzdělání zaměřené na technickou gramotnost, ale také zážitkové a kreativní prostředí, ve kterém se mohou rozvíjet a navazovat nová přátelství.

Chance 4 Children a že můžeme přinášet pozitivní změny v životech dětí. Díky spolupráci s dětskými domovy jsme schopni rozšiřovat naše aktivity zaměřené na technickou gramotnost a nabídnout dětem v nevýhodných podmínkách příležitost rozvíjet své dovednosti a získat nové zkušenosti. Věříme, že se nám podaří získat další podporu a tak budeme moci pomoci ještě více dětem, které to potřebují. Jsme nadšeni z možnosti navázat další spolupráce a posunout naše aktivity ještě dále.

Orlen unipetrol nadace specialistsgrid Monetace money bank

 



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.