Vzdělávací kroužky pro děti - Minecraft

Vzdělávací kroužky pro děti - Minecraft

V dnešním světě rychle se rozvíjejících technologií už programování není pro elitu žádná věda. Stalo se životně důležitou dovedností, kterou se musí učit každý, dospělí i děti.

Učit děti základnímu programování, zejména od raného věku, jim otevírá celý svět příležitostí, jak prosperovat a uspět. Učení se, jak kódovat, zapojí dětskou mysl do kritického myšlení a připraví je na svět stále více poháněný technologiemi. V Bridge Academy věříme, že tuto příležitost by měly mít všechny děti, a proto jsme se rozhodli, že ve vlastní režií zajistíme kroužky, které děti naučí kódovat zábavným a praktickým způsobem.

Proč by se děti měly učit kódovat?

Nejde jen o celosvětově rostoucí poptávku po programátorech. Výhody znalosti kódování ovlivňují samotnou osobnost a duševní stav dětí. Některé z těchto výhod zahrnují:

  • Posílení kreativity – kódování vyžaduje opakované experimentování. Proces pokusů a omylů povzbuzuje děti k využití kreativity.
  • Lepší matematické dovednosti – kódování zahrnuje především vizualizaci abstraktních pojmů, které lze použít při řešení matematických problémů. To zase pomáhá dětem zlepšit jejich matematické dovednosti a používat je v situacích skutečného života.
  • Buduje sebevědomí při řešení problémů – protože kódování často zahrnuje dělání chyb, dokud to nezvládnete správně, děti se naučí, že vždy existuje více než jeden způsob, jak dokončit jakýkoli úkol.
  • Zlepšuje výsledky akademického psaní – kódování podporuje plánovací a organizační schopnosti. Děti budou moci uspořádat své myšlenky a mohou se zlepšit v psaní.

Úvod do programování v Minecraftu

Učit děti základnímu programování, zejména od raného věku, jim otevírá celý svět příležitostí, jak prosperovat a uspět. Učení se, jak kódovat, zapojí dětskou mysl do kritického myšlení a připraví je na svět stále více poháněný technologiemi. V Bridge Academy věříme, že tuto příležitost by měly mít všechny děti, a proto jsme se rozhodli, že ve vlastní režií zajistíme kurzy, které děti naučí kódovat zábavným a praktickým způsobem.

Programování v Minecraftu představuje skvělý nástroj, za pomoci kterého se děti vyřádí a zároveň se naučíš úžasné věci ze světa počítačů, Minecraftu a programování.

Společně postavíme a naprogramujeme ty nejvíc COOL věcičky, co v kostičkovém světě Minecraftu existují! 

Kroužky rozvíjející výše zmíněné schopnosti nabízí ONSITE na vybraných školách nebo jako novinku ONLINE kroužky Minecraftu



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.